Announcement

Collapse
No announcement yet.

Norwegian dudes

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #46
  Vbeam Perfecta. Trolig den samme som Langeland bruker på deg. Han bruker den samme på alle rosacea pasientene. Det er merkbar forbedring, spesielt nesen min ble veldig bra.
  Du burde prøve å finne en krem som virker bra også. Snakk med Langeland om det.

  Lykke til

  Comment


  • #47
   Hei igjen...

   Hei Snegovik.

   Jeg ble ferdig med min andre VBeam behandling for akkurat 4 uker og 3 dager siden.

   Men, rødheten har kun blitt værre og mer permanent (spesielt på nesa).


   Jeg har lest at det er normalt og oppleve forverringer før forbedringer.
   Er dette sant? Har du opplevd det slik?

   Hvor mange behandlinger måtte du ha før du så resultater.

   Hadde du ikke-purpuriske behandlinger eller purpuriske, eller begge deler?

   Comment


   • #48
    Jeg hadde ikke purpuriske behandlinger, og ble bedre med en gang. Jeg ville spurt Langeland om tabelletter eller en god salve som kan roe ned huden. For meg var laser alene aldri nok.

    Comment


    • #49
     Hei!

     Merket du at rødheten ble værre etter den andre behandlingen? Det gjør jeg nå.


     Hvor mange behandlinger har du hatt hittil?

     Comment


     • #50
      Hei du, jeg har hatt 4 behandlinger totalt. Merket ikke at rødheten ble verre, nei. Men jeg bruker andre medesiner også, salve blant annet. Som sagt tror jeg at du bør be om noe i tillegg til laserbehandling. Det kan Langeland ordne.

      Comment


      • #51
       Hei igjen, igjen...

       Var nesen din også veldig rød og sensitiv?

       Comment


       • #52
        Ja, nesen var veldig rød og sensitiv. Nå er den mye bedre.

        Comment


        • #53
         Rød nese...

         Hei. Hvor mange behandlinger tok det før du så forbedringer angående rødhet på nese?

         Comment


         • #54
          Ipl

          Har noen tatt IPL laser i Norge ?
          ★ Those who bring sunshine into the lives of others, cannot keep it from themselves★

          Comment


          • #55
           Hei, shadow89...

           Nei, jeg har ikke undergått behandling med eksakt IPL Laser, men VBeam er en laser som jeg undergår behandlinger med den dag i dag (skal ha min fjerde behandling i dag).


           Hvis du vurderer å prøve IPL, så anmoder jeg deg på det sterkeste å ta en svipp innom Jon Langeland, som jobber på Hudklinikken i Oslo ( https://www.hudklinikken.no/index.asp )           Hvis det er noe mer som du lurer på, så er det bare å skrike ut...

           Comment


           • #56
            Heisann!

            Hei! Smile


            Her er min historie kort oppsummert:

            Mitt hudproblem er jo selvsagt Rosacea. Min Rosacea består av veldig sterk rødhet på begge kinn, og sterk rødhet og veldig uten hud på nesa. Jeg har også veldig lett for å rødme/blusse opp, så jeg må prøve å unngå å bli varm så best som mulig, og helst ikke svette eller være altfor mye ute i sola. Det var min Rosacea -bakgrunn bare sånn kort oppsummert.


            Jeg er 17 år gammel, ja, du hørt riktig, 17 år. Jeg har tidligere vært hos 3 svært inkompetente "hudeksperter" som de kaller seg, men i virkeligheten så er de kun en gjeng med treskaller som innehaver lasere og klinikk kremer, såper, renseskum osv... Alle disse såkalte "ekspertene" fortalte meg at Rosacea er umulig å få når man er så ung som meg. Vel, det kan jeg korrigere med en gang å si er FEIL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!


            Men så støtet jeg på Jon Langeland! Min skyttsengel Angel
            PS: Da jeg spurte Jon Langeland om det var mulig å få Rosacea på min alder så sa han: Ja, det er fullt mulig, men det er større sjanse for å få det mellom alderen 30-60.

            Jeg har nå vært hos Jon Langeland som jobber på Hudklinikken i Oslo ( https://www.hudklinikken.no/index.asp ) 4 ganger hittil, og resultatene har vært fenomenale! Første gang jeg besøkte Langeland føles ut som var i går... Han var veldig forståelig, fagkyndig, og virkelig tok seg tiden til å lytte til hva jeg prøvde å fortelle han. Og det som er veldig fint med Jon Langeland, er det at man får laserbehandling den samme dagen, rett etter konsultasjonen, så man trenger ikke å vente en måned til for å få behandling. Open-mouth smile            Mitt hovedproblem er rødhet på begge kinn og spesielt på nesa.
            Spørsmål til deg: Har du hatt noen slags form for laserbehandling før? Hvis ikke, så kan jeg fortelle deg at det føles ut som en gummistrikk som smekker mot huden din. Det kan være litt ubehagelig førtse gang, men etter det så er det plankekjøring. Candela's VBeam Laser har en smart liten innretning som heter spraykjøing. Spraykjøling spruter ut veldig kald luft rett før laseren treffer. Dette tar bort veldig mye av det man føler når laseren treffer huden. Huden der laseren har truffet blir rødere, og dette varer omtrent 1-2 måneder før det går helt bort, og det er først da man kan se resultatene etter laserbehandlingen. De første ukene vil vært veldig psykisk tappende, og med dette så mener jeg at man vil gå å engste seg for at laseren kun har gjort ting være enn de var fra før av. Men dette kan jeg med kors på halsen fortelle deg er HELT 100 % NORMALT, og det er noe som alle opplever. Så ikke fortvil når dette skjer med deg. Man kan vente seg å måtte ha 3-5 behandlinger for Rosacea/Rødhet. Ikke gi opp hvis du ser at ting kun blir verre, dette er helt normalt de 5-8 ukene etter en laserberhandling, så ikke fortvil! Shifty


            Dette er mitt bedringsskjema:
            Første Behanding: Ingen forbedring.


            Andre Behandling: Ble værre enn det var fra før av.


            Tredje behandling: Ting begynte å skje. Rødheten ble redusert med omtrent 20 % og hudoverflaten ble forbedret svært mye.

            Fjerde Behandling: Den hadde jeg for to dager siden (mandag) og jeg er ganske rød og har lett for å rødme akkurat nå.


            Hvis det er noe mere du lurer på, så er det bare å spytte ut Smile

            Comment


            • #57
             rosasea på augene

             Hei,

             kjekt å finne ein norsk tråd her inne! Eg har lette plager i andletet, men fekk ille eksem på augelokka av solkremen hudlegen tilrådde. Når eg les om rosasea på augene stemmer alt, så augene mine er nok og ramma.

             Fekk resept på Lymecyclin Actavis av samme lege etter å ha prøvd ulike kremar på resept, men eg har lite lyst å gå på antibiotika i 50 dagar. no prøver eg meg med komplementære/alternative remedier av ulikt slag, slike som dempar inflammasjonar. Men slit med å finne solkrem som augelokka mine tåler.

             Er det nokon her som har erfaringer som kan hjelpe meg vidare? Er ganske så ny på dette området.

             Comment


             • #58
              Lite aktivitet her, men kan også anbefale Jon Langeland. Eneste kompetente laserbehandleren i Oslo, etter min mening. Fått mye av livet tilbake etter behandling hos han.

              Comment

              Working...
              X